Barion Pixel

In 3 Stappen Overbodige Bestanden Verwijderen

Bedankt voor de reactie, we hebben de link verwijderd. Vroeger moest je om Windows te beheren zelf voor een goed partitioneringsprogramma zorgen, maar tegenwoordig is dat een onderdeel van de basisconfigur… GeblokkeerdHet is zeer waarschijnlijk dat dit softwareprogramma schadelijk is of ongewenste bundleware bevat. WaarschuwingDit softwareprogramma is mogelijk schadelijk of kan ongewenste bundleware bevatten.

  • Recensies zijn lovend over de kwaliteit, met name ook op het vlak van de Haga clic aquí para más información integratie met het computer besturingssysteem.
  • Het probleem is dat de laptop uit slaapstand opstart met een soort reclame van Microsoft en dat noemen ze daar „het vergrendelscherm”.
  • Sommige gebruikers kunnen upgraden naar Windows 11 zonder de beperkingen te omzeilen.
  • Je kunt ExpressVPN zonder risico uitproberen door gebruik van de geld-terug-garantie van 30 dagen te maken.

De bovenstaande tutorial laat zien hoe je de winkelfunctie in Microsoft Edge op je Windows-pc en Android-smartphone met slechts een paar klikken kunt uitschakelen. Het meest bekende is dat Chrome echt een genieter is van de aanwezige RAM.

Hoe Kom Ik In Aanmerking Voor De Gratis Upgrade Naar Windows 10?

Een andere functie die door Microsoft in Windows 11 wordt verwerkt is Snap Layouts. Daarmee heb je de mogelijkheid om apps toe te wijzen aan één van de modi die het besturingsysteem ondersteunt. Op deze manier kun je bijvoorbeeld makkelijk drie verschillende apps naast elkaar open hebben staan. Links heb je dan bijvoorbeeld je Facebook-app, in het midden je Word-document en rechts houd je dan al het nieuws bij wat belangrijk is voor jou.

Waar En Hoe U Windows 11 Op Veilige Wijze Kunt Installeren

Controleer wat de lokale wetgeving is om er zeker van te zijn dat je gebruik van een VPN aan de wettelijke vereisten voldoet. Het is niet altijd duidelijk of een browser echt veilig is.

Remote Desktop For Windows 10

Nadat de patch correct is geïnstalleerd, moet de computer opnieuw worden opgestart om deze te activeren. De Universal Termsrv.dll-patch is gunstig vanwege het feit dat deze is gemaakt om te werken met veel soorten Windows-besturingssystemen (zowel 32-bits als 64-bits). De primaire bedoeling van deze patch (en trouwens elke andere TCP / PI-patch) is om te helpen een speciale internetverbinding te versnellen.

Szólj hozzá!