Tanfolyamon készítették

Ilyen szép és egyedi ékszereket készíthetsz magadnak vagy ajándékba

A VÍRUS HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL KIZÁRÓLAG EGYÉNI WORKSHOPOKRA VAN LEHETŐSÉG!

Réz ékszerszett készítése: karkötő, fülbevaló, gyűrű

A workshopon mindenki elkészítheti gyönyörű ékszerkollekcióját, egy karkötőt, fülbevalót és gyűrűt, sablon vagy saját tervek alapján. A tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges. Alapanyagot és eszközöket biztosítjuk. A réz amellett, hogy esztétikai értéke van és elegáns, különleges fényű ékszer, számos jótékony hatással is rendelkezik, például oldja a stressz hatására kialakult blokkokat, ezáltal harmonizál illetve megvéd az elektroszmog hatásaitól is. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

10000ft/fő

2021.10.27 (szerda) 18:00-21:00  https://napmuhely.hu/kezmuves-tanfolyamok/ekszer-keszites-otvos-tanfolyam/ (Jelentkezés a Napműhely oldalán a lap alján)
 
Jelentkezés egyéni időpontra:+36702266751

Rézkarkötő készítése féldrágakővel díszítve

(14-77 éves korig) A workshop alkalmával egyedi rézkarkötőt készítünk, amelyet féldrágakővel díszítünk. Két anyag közül választhatsz, amelyből az ékszer készül: vörös- vagy sárgaréz. Mindenki a saját izlésének megfelelő formájúra alkotja meg a karkötőt. Az ötvös szakma egyik alapkészségét a keményforrasztást sajátíthatjuk el a foglalkozáson. Előképzetség nem szükséges. Az alapanyagokat és az eszközöket biztosítjuk. A réz amellett hogy esztétikai értéke van és elegáns, különleges fényű ékszer, számos jótékony hatással is rendelkezik, például oldja a stressz hatására kialakult blokkokat, ezáltal harmonizál illetve megvéd az elektroszmog hatásaitól is. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

17000ft/fő

Ezüst gyűrű készítés

A workshopon mindenki elkészítheti saját ezüst gyűrűjét egy sablon alapján. Az ezüst amellett hogy esztétikai értéke van és elegáns, különleges fényű ékszert lehet készíteni belőle.  A tanfolyam díja tartalmazza az anyagköltséget! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

15.000Ft/fő

2021.11.10 (szerda) 18:00-20:00 https://napmuhely.hu/kezmuves-tanfolyamok/ekszer-keszites-otvos-tanfolyam/ (Jelentkezés a Napműhely oldalán a lap alján)

Jelentkezés egyéni időpontra:+36702266751

 

Mintás gyűrű készítése

(14-99 éves korig) A workshop alkalmával egyedi gyűrűt készítesz az általad választott mintával díszítve. Többféle díszítőminta és gyűrűforma közül váalaszthatsz! Sárga és vörösréz közül választhatsz a gyűrű anyagául. Az alapanyagot és eszközöket mi biztosítjuk. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

6.000Ft/fő

 

Köves gyűrű készítése alpakkából

(14-99 éves korig) A workshop alkalmával egyedi gyűrűt készítünk alpakkából és az általad választott kővel. Az alpakka, más néven újezüst, a réz, cink és nikkel ötvözetéből épül fel. Megmunkálása kicsit nehezebb, mint a rézé, keménysége viszont a tartósságát is mutatja. Ezüstös csillogása is felülmúlhatatlan.A tanfolyamon keményforrasztással helyezzük a foglalatot a megfelelő helyre. Az alapanyagot és eszközöket mi biztosítjuk. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

14.000Ft/fő

Képdomborítás rézlemezre

(14-77 éves korig). Próbálj ki valami újat! Ezen a workshpon a résztvevők általuk választott lenyomatot készítenek rézlemezre, fém eszközök segítségével: növényt, állatot, monogramot, képet. Ez a keményebb anyaggal történő munka nagyobb erőt, koncentrációt igényel. Az elkészült egyedi dombormű a lakás dísze, vagy különleges ajándék lehet. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel. 

Előre egyeztetett időpontban, délelőtt vagy délután késztheted el a segítségemmel, rézbő. Az óradíj a réz anyagköltségét tartalmazza.

Érdeklődés, időpont egyeztetés: +36 70 226 6751/ Mufics István

5000Ft/óra

Ötvös tanonc: Egyedi ékszerkészítés

(14-77 éves korig) Előre egyeztetett időpontban, délelőtt vagy délután, saját ékszer-elképzeléseidet késztheted el a segítségemmel, rézből vagy ezüstből. Az óradíj a réz anyagköltségét tartalmazza. Ezüsttel vagy arannyal történő munka egyedi árban van, amit emailben vagy telefonon tudunk egyeztetni.

Érdeklődés, időpont egyeztetés: +36 70 226 6751/ Mufics István

6000Ft/óra

Ezüst-gyűrű/medál öntése

(18-77 éves korig) Az egésznapos tanfolyamunkon mindenki a hozott elképzelései alapján készít egy gyönyörű gyűrűt. A sablont egy speciális viaszból készítjük el, amit homokba formázva öntünk ki ezüstből. A végén kidolgozzuk és polírozzuk. Igazán egyedi ajándékot készíthetünk magunknak vagy a párunknak! Ha nincs ezüstöd, a műhelyünkben is vásárolhatsz. Várunk szeretettel!

Egyéni foglalkozás ár 40.000ft (kőfoglalást nem tartalmazza)

Pároknak, két főnek 70.000Ft (kőfoglalást nem tartalmazza)

Érdeklődés, időpont egyeztetés: +36 70 226 6751/ Mufics István

Rézrózsa készítése

(14-77 éves korig) A workshopon egy gyönyőrű virág, a rózsa alakját tanuljuk meg a réz segítségével megformálni. Összetett fogásokkal alakítjuk ki a szirmokat és a leveleket, illetve kicsit belekóstolhatunk a keményforrasztás műveletébe is. Egy réz-rózsa nemcsak otthonunk dísze lehet, de általa örök emlékkel lephetjük meg párunkat is. 

Előre egyeztetett időpontban, délelőtt vagy délután késztheted el a segítségemmel, rézből. Az óradíj a réz anyagköltségét tartalmazza. A rézrózsa elkészítéséhez legalább 3 óra szükséges!

Érdeklődés, időpont egyeztetés: +36 70 226 6751/ Mufics István

15000Ft/fő

Lótusz mécsestartó készítése rézből

(14-77 éves korig) A Képző és Iparművészeti Kamara által zsűrizett elegáns mécsestartót készítünk sárga-, vagy vörösrézből. A téli időszakban a kinti sötétséget meleg mécsesek fényével ellensúlyozzuk otthonunkban. A különlegesen csillogó réz-lótusz otthonod egyedi dísze lesz. Előre egyeztetett időpontban, délelőtt vagy délután késztheted el a segítségemmel, rézből. Az óradíj a réz anyagköltségét tartalmazza. A lótusz mécsestartó elkészítésének ideje 3 óra.

Érdeklődés, időpont egyeztetés: +36 70 226 6751/ Mufics István

15000Ft/fő