Barion Pixel

Karikagyűrű

Készítsd el Te magad!

________________

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen különleges dolog, ha Te magad készíted el azt a gyűrűt amit aztán egy életen keresztül viselni fogsz? Megkapsz ehhez minden segítséget! Keress az elérhetőségeinken! jöhetett volna létre!!!

Alig 4 héttel esküvőnk előtt kerestük fel a napékszert. Ahol elképzeléseinknek maximálisan eleget téve , elkészültek a csodálatos gyűrűk . Köszönjük szépen ezúton is , boldogan hordjuk őket .

Egyedi karikagyűrűt szeretnétek a nagy napra? Én tudok nektek segíteni! Eljöttök hozzám a műhelybe, megosztjátok velem az elképzeléseiteket és én megvalósítom nektek! Akkor se csüggedjetek, ha még nincs konkrét ötletetek, mert egy konzultáció során 20 éves tapasztalatomnak köszönhetően megálmodom nektek a számotokra legmegfelelőbb darabot. Ha egy életreszóló élményre vágytok, akkor ti is elkészíthetitek a megálmodott gyűrűpárt a műhelyünkben. Igen, ti fogjátok megvalósítani, hogy ne csak egy kerek fémdarabot adjatok egymásnak, hanem ebben a gyűrűben a szívetek és a lelketek is benne legyen! Ti érintitek és ti formáljátok meg, amit aztán egy életen át fogtok viselni. Ha nem boldogultok, akkor sem kell kétségbe esnetek, mert én ott leszek az elejétől a végéig és vezetem a kezetek. Hol találtok meg? Hol máshol, mint a Szív utcában! Facebook-on, instagram-on keressétek a Napékszert.